sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Maustamisesta

Sitä usein miettii hartaasti, että millä ruoan oikein maustaisi, jotta sen saisi maistumaan hyvältä ja ei olisi aina niin samanmakuinen. Usein ajatellaan, että ruokaan pitää laittaa kauhea määrä kaikenlaisia erilaisia mausteita, jotta sen saa maistumaan hyvälle. Näin itsekin olen ajatellut, mutta eilen sain havaita, kuinka parilla mausteella voi saada ruoasta todella hyvää, jos raaka-aineet ovat itsessään maistuvia.

Löysin eilen ruokala.net sivuilta ohjeen rosmaariinilla maustetusta juureskeitosta ja tein sen poikkeuskellisesti täysin ohjeen mukaan. Mausteena keitossa oli ainoastaan rosmariini, suola ja hunaja. Mausteöljyä ja maitovaahtoa en käyttänyt ja keiton liemenä käytin vettä ja kookoskermaa. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä teen toisenkin kerran, niin hyvää tuo keitto oli!


Valokuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti